Modellen

NANDOM                               KOKOLIGU                                JIRAPA

Het model Yiridu-Nandom werd traditioneel gemaakt voor de lokale stamhoofden, de chiefs en andere belangrijke mensen in een clan. Dit model is te koop voor €67,50.

Het model Yiridu-Jirapa is een aanpassing van het model Yiridu-Nandom met een dubbele armleuning en afgetimmerde uiteinden. Dit model is te koop voor €62,50.

Het model Yiridu-Kokoligu is met een rechte leuning en afgeronde vormen aangepast aan de veranderende wensen in Ghana zelf door de invoer van stoelen uit Azië en Europa. Dit model is te koop voor €72,50.

De Yiridu-stoelen zijn geschikt voor normale tuinkussens. Tevens is het mogelijk om kussens met Ghanese stof te bestellen. Hieronder ziet u een aantal ontwerpen.

De verschillende hoezen kunnen los besteld worden en passen ook op elk ander tuinkussen. Zo hoeft u nooit meer nieuwe kussens te kopen, de hoes kan gewoon in de wasmachine waarna hij weer als nieuw zal zijn! De kussen-hoezen zijn te koop voor €16,95.

De stoelen kunnen op aanvraag bezichtigd worden in Hengelo en Deventer. Maar nu ook in Aalsmeer bij Jan Best Verlichting op de Meester Jac. Takkade 30.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close